Blogg

Hjärtans dag

Puss & kram på alla hjärtans dag allihopa!

Nu har jag haft en super mys kväll med familjen. Vi blev överraskade av barn med hemma lagad pizza, dukat bord och super fint hemma!

Jag fick hjärtan och blommor men det bästa är att vi har varandra.

I morse blev det hjärta frukost som jag överraskade barnen med, dom blev så glada Leon skrek ”jaaaa mamma färska morötter ” hahaha han blev så glad för färska jordgubbar dom brukar vara frysta så här års.

För övrigt har jag jobbat på i dag, käkade lunch med Simona och skulle lösa massor av uppgifter som vi äntligen fått tid till men nej då glömmer vi bort lösenord och måste vänta TJUGOFYRATIMMAR på att kunna logga in igen. Smarta tjejer, nå väl jag fick mina egna fransar fixade av henne och hann med att fixa några andra. Oj vad mkt spännande det är pågång nu som jag ej kan prata om men ser fram emot 2018 .

Hoppas ni mår bra!

Kramar

About Jess

Livsinspiratör som arbetar med sin egen livstils förändring, men inspirerar och jobbar även med andra. Hälsa, träning, kost, tankar ,sömn, mentalbalans, motivation, inspiration och känslor är vad allt handlar om... Never give up.
View all posts by Jess →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.