Borde jag börja renovera?

februari 8, 2018 0 av Jess

I går var jag i Stockholm och skulle möta Petra vars tåg var försenat rätt mycket, över en timme faktiskt. Mig gjorde det inget då jag alltid kan lägga några timmar på något jag pysslar med. Jag blev nästan glad för min kreativitet är extra bra i fina miljöer. Stackars Petra dock , men vi fick en rejäl dag med snack om både det ena och andra planerna.

Efter det sov jag några timmar och jobbade natt, jag har två nätter att jobba denna vecka sen är jag i stort sett ledig.

På Fredag kör vi första riktiga middagen i lägenheten så jag hoppas denna katastrof dåliga renovering är klar snart. Jag hade kunnat gjort det fortare och snyggare själv om man får vara sån. Jag tycker vissa borde ha självinsikt och se vad dom passar att arbeta med. Alla människor är viktiga och alla människor har olika kvalitéer tänk om vi hade turen att få arbeta med det vi faktiskt kan och brinner för samt kan utvecklas framåt i.

Jag kommer då aldrig igen göra något jag inte vill eller brinner för mer i mitt liv. Slöseri på tid!!!

Där av så renoverar jag ej lägenheter. Haha , tålamod har jag men när det kommer till att ”bara” skruva ihop en IKEA möbel tex… då åker den ut med momangen om det fattas en skriv eller liknande.

Nå väl IDAG kanske vi får ett ”helt boende” utan massa spring hemma till ingen nytta.

Är jag bitter? Ja lite när jag vet hur det ser ut. Synd för er jag hade kunnat lagt ut lite bilder men lite ryggrad och respekt i mig har jag. Så jag smälter det jag sett och hoppas på det bästa i renoveringsväg. Trots att det vore riktigt kul att visa er brutala fel.

Kraaam