Skåningar

Skåningar

februari 7, 2018 0 av Jess

Jag skulle lägga in detta i Tisdags förra veckan men vad händer med tiden? Nåväl vi tog oss en tur till Skåne, åkte bussen från Stockholm mot Malmö som vi bokat i sista sekunden.

Jag och Ola skulle samåka och hade bokat denna lilla tripp för länge sen då Olas mamma fyllde 50år. Mina föräldrar skulle med men mamma var sjuk så därför fick vi boka en sista minuten buss. Aldrig mer kommer jag åka en sån buss till Skåne, det var utlovat extra benutrymme, wi-fi osv men det fanns ingenting och toaletten slutade fungera 5 min efter avfärd. Som tur var åkte vi på natten så vi slumrade till några gånger i dom trånga sätena med passageraren framför i knät.

Vi kom fram till slut, skulle bli hämtade av Olas föräldrar i Malmö men eftersom hans mamma fyllde år samma dag väntade vi ut tiden. Vi satte oss och tog en kaffe och jag jobbade lite så att jag skulle kunna vara ledig hela sköna helgen. Olas kusin kom förbi som jobbade mitt emot, super trevligt innan vi strosade runt i Malmö och handlade lite blommor till Kristina som blev super glad.


Älskar när blomsteraffärerna har sina blommor ute  så vackert , jag lockas alltid till att stanna och fota.

Det blev i alla fall 50 rosa rosor till henne för att sedan fira med en super god lunch i Trelleborg. På kvällen besökte vi Olas mormor och åt super god middag och umgicks lite. Laddade inför brak festen på Lördagen. Vi laddade med sömn, det var länge sen jag sov så mkt på dagen som denna helg men det var välbehövligt. Vädret var lite väl blåsigt för att besöka stranden.

Festen var super rolig och välplanerad, kul att träffa Olas kusiner som han växt upp så nära med. Han är ensambarn och har dom nästan som sina syskon. Det var riktigt kul med liveband ock massa roliga skåningar.

Nu har jag varit hemma och jobbat en vecka , dagarna går och det är fullt upp dom veckorna mina fina barn är hos mig. Full fokus på dom och att få i ordning på lägenheten som troligtvis bör vara klar snart… det tog sjukt lång tid att måla lite tak, väggar och lägga golv.