Helgen

januari 17, 2018 0 av Jess

Det var en fantastisk men även två långa intensiva dagar i Göteborg med inspirerande föreläsningar , utbildning i ledarskap, hyllningar , energi, skratt och tårar.

Tänk vad starkt och inspirerande att se människor med alla möjliga bakggrund att lyckas med det dom vill, även jag fick stå på scenen och ta emot jubel och blomma bland människor som vill jobba precis som jag såna som jobbat/jobbar inom it, ekonomi, elit idrottare, pt, tv profiler,polis, banktjänstemän, sjuksköterskor undersköterskor you namn it .

Jag hade sån hjärtklappning men det känns bra, jag ska vänja mig… detta är något jag vill och älskar att få kliva fram och få bekräftelsen för det jobb jag faktiskt gör.

Vi vågar drömma och även förverkliga dom! Stort tack till er som tror på mig och stöttar mig att bygga upp för att leva min dröm

Det blev en tuff körning fram och tillbaka .

I går började mitt skov bråka igen så nu blir det till att ringa doktorn igen och öka kortison igen 🙁 och äta mindre och ofta utan fett, mejeri och dunder på vitaminer (läs crohnssjukdom )

Godnatt kl är bara 5 Och någon timma till vill jag nog kunna sova.