Jag börjar skriva min bok snart

Jag börjar skriva min bok snart

januari 12, 2018 1 av Jess

I dag har det varit en perfekt dag, jag vaknade en timme innan min kund skulle komma till salongen och fixa sina fransar  av att inte ha ställt klockan dagen innan, men vad gjorde det? sååå skönt med sovmorgon och det blev en kind utan smink efter en tallrik gröt i magen.

Mina kunder är bäst , jag har givetvis mer starka band med mina stammisar och i dag var det en sån super go tjej. ”Tyvärr” haha får man säga tyvärr så har hon skaffat kille… det var nämligen det roligaste jag visste när hon kom och berättade sina roliga dejt storrys för mig en gg i månaden haha.

Det bästa med att göra fransar är nog att man ”inte syns” när man blundar 😉 och kunderna vågar berätta allt för mig.  Skämtosidoi tog beslutet att ev ta en fika framöver. Jag älskar att möta nya människor som intresserar mig, då bjuder jag in .

För övrigt så pratade jag ganska mycket om mitt förflutna i dag och känner mig redo att skriva boken snart. Jag är  så tacksam över alla som stöttar mig i detta , det kommer bli tufft men skönt och jag är mogen för den.Jag blottade en pytte liten del i Patrik Tells Den yttre gränsen för några år sen. den var riktigt jobbig att skriva, det svåraste var att hålla tårarna tillbaka och överhuvudtaget minnas allt är en salig röra från den tiden i livet men jag börjar minnas mer och mer nu.

Detta är en liten sammanfattning som patrik skrev efter mitt kapitel ur boken och ett slutord från mig … men först ett utdrag från fb sidan när boken skrevs.

 

 

Boken får ni läsa själva… Du hittar den här


Nu måste jag sova, det blir en lång dag i morgon. Vi åker till Göteborg och bor en natt för att jag ska på ett mega event med min samarbetspartner och träffa alla grymma kollegor och ledare inom skönhet hälsa  och social media .

 

Puss och kram sov gott