Slutet & början

Slutet & början

januari 11, 2018 0 av Jess

Var tiden tar vägen, jag har påbörjat olika blogginlägg säker 14 gånger sedan sist. Nu lägger jag in ett lite fort på mobilen och hoppas att det hinner iväg innan min uppmärksamhet förflyttas till något annat.

December har rullat på, vilken månad det har varit rolig men intensiv fast kontrollerad mot tidigare stress år.

Allt har gått enligt plan dvs jätte bra jag har nått alla mål jag ville nå.

Det var mycket jobb i salongen då alla ville ha fina fransar till jul & nyår vi firade så klart salongens treårsdag med tjejerna , några nätter som ”nattens ängel” på boendet alltid extra mysigt juletider , coachning med mitt team inom social media och vi jobbade på som aldrig förr, Vilket gäng jag är så STOLT över er och OSS!

Julen spenderade jag hos min älskade bror med familj extra skönt att vara hemifrån då vi just nu lever i flyttlådor nya lägenheten renoveras och gamla är ihop packad. Nyår blev inte som vi planerat men super bra ändå, nyktert och god mat med fina vänner och barn.

Chockstarten

Nya året började med en chock mamma åkte in akut och fick en hjärtinfarkt men hon klarade sig bra och vi alla vaknade till en extra gång. Älskade super mamma!

Nu har jag precis haft en mysig morgonfika med trevligt sällskap.

Ser fram emot en dag med massa nya möten och fixa lite fransar på fina tjejer.

Men först hämta paket som jag tror min son blir VÄLDIGT glad över .

Jag har så mycket att skriva och foton jag vill visa men då måste jag sitta och skriva hela dagen. Bättre lite än inget.

I helgen ska jag till Göteborg på ett stort event som jag ser mycket fram emot, uppdateringar kommer därifrån 🙂

Skärpning på mig, kram och ta hand om varandra !