Ett redigt firande

Ett redigt firande

december 4, 2017 0 av Jess

Åh jag är så tacksam över alla grattis jag fått och all uppvaktning av fina i familjen, bekanta och fina vänner.

I förra Lördagen åkte ett gäng på kryssning och hade det trevligt. Jag ville göra det enkelt så som som ville bokade och hängde med.

Först lita mat i stan innan taxin gick till båten. Sen hade jag en trevlig kväll med några av mina vänner, dagen efter njöt jag och Ola av hytten vi bokat och varandra. Helt perfekt lättsamt och lagom födelsedag

Veckan där på firade jag med barnen, mamma och pappa och bara mös. Vi ska flytta till en större lägenhet och passande nog fick jag ett super bra presentkort på Ikea. Det kommer att passa bra och komma till användning. Jag fick massa andra dina saker med, som att inreda min egen atelje i nya bostaden och annat smått och gott. Så tacksam !