Inser jag verkligen detta?

Inser jag verkligen detta?

november 21, 2017 4 av Jess

Ibland ”vaknar” jag till och inser att jag måste dra i handbromsen, åter i gen gör jag mer än vad jag ska och om man kollar på det noga så sju-dubbar jag jobb (om det ens räcker) som jag har avtalat att göra. riktigt sjukt!

Dels för att jag kan det , är för snäll, givmild och hjälpsam sen är det en jäkla dålig vana att hjälpa alla jämt utan att få ett skit tillbaka. Dags att dra i handbromsen och lära mig ta betalt för all tid jag lägger ner, vissa kanske ser mitt jobb som en hobby och nöje jo visst är det så  jag jobbar med ”min hobby och nöje” HELT FANTASTISKT men det är absolut inte lätt att vara egen företagare när det är så kul och när jag gör saker som jag vill och tycker om. speciellt inte när det är skönt och tillgängligt att utnyttja för folk.

Vissa sidor får jag verkligen öva på, dels att bli starkare på!

Jag ska definitivt börja jobba på att delegera ut uppgifter och inte bara säga- jag löser , jag fixar , skicka det till mig , jag fixar det fort, inga problem, jag hjälper dig och dig och dig och dig, finns här och att skilja på jobb och ledighet och att även få mina vänner, familj och bekanta att förstå vad som är jobb och hobby mm mm…  men som sagt en vana är en vana och den tar tid att öva bort. Nu är det dags att jobba för mig själv liiiite mer igen, dra åt skotet och håll rätt kurs.

Men förstår ni vad tacksam jag är? det är så härligt att känna sig själv och se sina egna lösningar från olika håll och vinklar , även fantastiskt härligt att veta (hur hemsk det än låter) att veta hur det är att vara utbränd/utmattad. Jag har en förmåga att stoppa i tid för jag vill ALDRIG mer må så som jag mådde då jag glömde allt, jag kunde inte lyfta mina armar som var bortdomnade, smärtan i HELA kroppen som kom vid en stressad/pressad situation,bröstsmärtor, panikånges attacker, sömnlösheten sov aldrig kunde ej, yrseln och människor som pratade i huvudet huller om buller samt bilder som flög förbi så fort jag blundade. jag kan nog rabbla upp mycket. känner du saker som jag rabblade upp…. TA HJÄLP, Prata med någon om det stanna upp

I morgon, i dag…(klockan är just nu 01,30)

ska jag bara lalla runt och njuta av livet, jobba högst två timmar sen är det min tid!

Tack för att du finns och för att du tittar på mig med den blicken när du ser att det är för mkt i mitt huvud!

Kloka till mig från  ord från min mentor och coach Jaquline, en av dom jag ser upp till enormt mycket!


puss