Vacker dag

Vacker dag

november 16, 2017 0 av Jess

Hej finisar !

Hoppas ni mår bra? I två dagar nu har jag befunnit mig på hemmaplan strosat runt hemma, jobbat lite i salongen, möten hit och dit och nån kaffe centrum jag trivs rätt bra faktiskt. Barnen är hemma denna veckan så nästan bättre att bara jobba från mobil eller dator då. Igår var hela högen på Lilla L’s ljusfestival i skolan dom hade gjort fina små lyktor .

Foto på min gata och min jobb gata.

För övrigt har jag fått massor av roliga samarbeten som jag ska dela med mig av framöver så superkul att jag nästan inte kan hålla mig.

Jag behöver köpa en ny kamera, min har några år på nacken och det blir ju inte samma effekt med mobilen faktiskt. Hoppas tomten är snäll i år. Nu ska jag mysa med killarna äta middag och iväg på fotboll.

Jag behöver testpersoner av denna fantastiska låda du får 7 produkter till priset av 4.

Gör ett inlägg om det i kväll/morgon, kram Jess