Snön & Halloween

Snön & Halloween

oktober 27, 2017 2 av Jess

Kommer snön snart tro? en vän från Umeå delade i förrgår en film på snöyra där uppifrån. Jag tycker det kan vänta ett litet tag sen får det mer än gärna komma en knarrande vinter med massor av snö. Jag älskar alla årstider, vintern är härlig det blir så ljust då.

Först är det höstlov och halloween, på höstlovet ska jag jobba lite smått men i största del vara ledig med barnen. Ska ni klä ut er på halloween? Jag är ju så gammal att det inte direkt var ”inne” när jag var liten men nu är det riktigt trendigt med Halloween fester, disco osv både i skolan och på krogen. Förra året när jag fyllde år hade jag ”Mask” party jag kanske kan få användning av dom i år igen, det är ändå rätt snyggt om man inte vill vara blodig menar jag. Svart guld och glitter gillar ju jag och lite extrem sminkning. Just det jag ska förhoppningsvis plugga till makeupartist nästa år, en dröm jag haft sedan tonåren jag ska bara bestämma mig och kolla kontot först.

Toppen med 20% Rabatt på glitter, utnyttja det du med om du vill, direkt hem i lådan.

Just nu på Glitter: 20% rabatt på allt online + fri frakt!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR