Today is a day

Today is a day

oktober 25, 2017 2 av Jess

Hej finisar .

Hoppas att ni mår bra, det gör jag ! I dag var en mörk dag en sån dag jag gärna dragit täcket över huvudet och somnat om en stund, samtidigt ville jag upp för jag skulle få kvalitetstid med min älskling i bilden i bilköerna till Stockholm. Super mysigt ju!! ( att välja hur jag ska se allt är det BÄSTA!)

 

 

Det är mkt som händer just nu och roligt är det, ibland kan vardagen snurra på och bara vara trist men det tillåter jag inte längre. Jag kämpar på, visst i bland kan det kännas motsträvigt och tufft men allt löser sig med tiden om viljan finns.. Att vara egen företagare är otroligt roligt men även tufft vissa dagar, det jag älskar är att styra mitt arbete själv. vad vill jag nu , vilka vill jag arbeta med och vilka projekt är spännande utmanande och vad lär jag mig på vägen.

Denna vecka har det varit mkt jobb i Stockholm bara för att jag vill, härligt att byta miljö och träffa folk jag inte brukar träffa. Otroligt givande och inspirerande och mycket får jag gjort samtidigt som jag pumpar mig full med energi. För vem vill inte ha extra energi?. Jag hinner till och med kolla igenom bloggen och skriva i den.

Jag behöver två till likasinnade i mitt team så finns det intresse hör gärna av dig till mig, vill du styra din tid , jobba vart du vill och har du koll på dator/ mobil för du kommer arbeta därifrån via dina sociala kanaler. Mail: info.yestolife@gmail.com

 

Måndagen slutade med ett trevligt middagsmöte på Birger Jarl.

 

 

Just nu sitter jag och väntar på några tjejer som ska slutas upp och jobba tillsammans fast med våra olika projekt, Fantastiskt kul!

I helgen ska jag träna, jag bara längtar efter att svettas, så himla kul att vi är fler i salongen som faktiskt ska börja tillsammans, vi sitter så mkt på jobbet så extra kul att dra iväg tillsammans så här i början.

Jag har ju faktiskt all tid i världen att träna så jag är påväg tillbaka till gymmet nu, det rycker i träningsnerverna och jag vill träffa all fina människor på bästa gymmet.