Vad ska det bli av dig?

Vad ska det bli av dig?

oktober 2, 2017 0 av Jess

September skålades in på bästa sätt för yes!…Ja! jag uppnådde mina mål som jag satt och jag tar ett steg framåt i min utveckling med utbildning och framgång i bland annat sociala medier.

Det är så kul att jobba med det jag drömt om så länge och sånt jag tycker är rolig. Att få samarbeta med dom JAG vill, ingen bestämmer över hur och vad jag ska göra.

Jag älskar att jobba med människor på olika sätt vilket jag alltid har gjort. Att jag nu kan jobba med mina sociala kanaler som jag tidigare haft som en hobby är verkligen superkul då jag kan få utnyttja min kreativa sida som jag övat på och pluggat i så många år. I gymnasiet gick jag konst & form vilket var ganska flummigt men jag har alltid haft mina idéer och tyckt att det är roligt med skapa, foto, form och media av olika slag.

Många har sagt till mig ”vad ska det bli av dig?” Då nära och kära utbildar sig och har vanliga jobb, bra löner eller pluggat vidare. Ofta har jag vänt och snurrat på mina kronor så att det ska räcka månaden ut (men jag är även bra på att sätta rull på dom kan jag erkänna, jag har aldrig varit snål vilket kanske kan vara oklokt ibland.)

Jag har alltid jobbat inom vården vilket är ett helt fantastiskt där jag lärt mig otroligt mycket.

Men jag har dock aldrig riktigt studerat klart… undersköterska/ sjuksköterska som jag hela tiden trott att jag ville bli.

Dels för att jag har otroligt svårt att bara sitta i en skolbänk och lära mig något.

Mina tankar flyger iväg, jag lyssnar inte och jag blir otroligt stressad av prov och redovisningar i ämnen som jag inte kan/vill sätta mig in i till 110%.

Min farmor var mig väldigt nära vi hade en speciell relation hon sa alltid ”Jessica följ ditt hjärta, du kommer hitta din väg och du kommer då känna vad som är rätt för just dig”

När farmor dog helt oväntat tappade jag bort mig ganska mycket för där efter kom enorma chockbesked efter chock, stresspåslag i både privatliv, skola och jobb samtidigt skulle jag ut i vuxenlivet ensam med mina inre känslor och tankar.

Men någonstans i mitt bakhuvud har jag alltid från jag var mycket ung vetat om att jag kan andra saker som inte ”alla andra kan”.

Något som är ”flummigt” och något man inte kan sätta fingret på.

Jag har en dröm och en vision som jag nu vet att jag kommer nå en dag.

Hela mitt liv har jag fått jobba med att inte påverkas av andras åsikter som ska styra vem jag faktiskt är. Stora delar av mitt liv har jag tappat bort mig själv och glömt vad jag faktiskt vill. Mycket pga att jag gett andra min energi som faktiskt kunnat vara nycken till MIN framgång men den har jag då slösat på att finnas för andra konstant. Jag tappar bort mig även idag men jag hittar tillbaka rätt snabbt då hela kroppen vrider sig när jag är på fel bana.

Hemlighetsfull som jag är delar jag inte min dröm för någon till 100% , jag delar med mig av en bit… folk tror dom vet men tyvärr inte allt.

Jag är stolt över vad jag åstadkommit i dag och det kommer växa sig fram nu.

Återkommer framöver, just nu ska jag bara njuta av att jag faktiskt visst kan lyckas bara jag får gå min egen väg.

Kram