Vardagen

Vardagen

september 26, 2017 0 av Jess

Hej finisar , det var ett tag sedan nu.

Veckorna  går alldeles för fort när mina hjärtan är här och veckorna jag inte har dom hos mig träffar jag dom ändå om det går men oftast fullbokad på andra roligheter, möten samt en del jobb som jag försöker undvika på min mamma vecka förutom mina stadiga nätter jag jobbar inom vården.

Idag känner jag mig otroligt pigg trots att jag var uppe ganska länge igår men hur mysigt är det inte, tända ljus ta en kopp te och bara passa på att jobba lite hemma i soffan , så fantastiskt att bara ta fram datorn vart man än är någon timme om dagen.

Nu ska jag iväg och mys med bebis innan dagen kan börja..

Nu har jag fått i ordning i mitt nya rum på salongen och vi har det himla mysigt om dagarna härlig stämning och många glada nöjda kunder. Love it, vi massor av nya behandlingar nu  jag håller på och bygger ihop allt som har med hemsidan och så har vi  fixat Bokadirekt nu så snart kan ni se alla behandlingar via den länken klicka HÄR

Ha det bra, ta hand om dig och skapa den dagen DU vill ha utifrån dina möjligheter!

Kram