Fascia Repatterning behandling hos Jenny Gunn

september 8, 2017 0 av Jess

I dag har jag fått gå iväg på en Fascia Repatterning™ TOTAL Behandling hos Jenny Gunn, hon har tidigare behandlat mig då jag varit skadad och det har verkligen hjälpt mig tillbaka. Jag litar på henne fullt ut och jag vet att det läker då jag har egna erfarenheter av det . Jag ser fram emot ett samarbete oss i mellan.

Detta är den  effektivaste behandlingen hon har som uppnår resultat du aldrig trodde var möjligt, en kraftfull kombination av behandling på Fascia både INVÄRTES och UTVÄRTES.

Hon jobbar med din fascia ur ett helhets perspektiv.

Fibromyalgi och Artros är bland de åkommor som dom behandlar framgångsrikt med just denna behandlingen.

Den avlägsnar gifter / slaggprodukter från fascian / bindväven och musklerna medan vi återställer strukturen, elasticiteten och glidförmågan. invärtes så guidar hon dig under behandlingsperioden.

Varför kombinationen?
Efter tusentals timmars massageutförande på hundratals kroppar genom åren har Jenny Gunn upptäckt att den avgörande faktorn för en lyckad behandling (utöver behandlingstekniken) är genomsläppligheten i fascian.

Ca 90% av de kroppar hon behandlat bestod mer eller mindre av ”PANSARHUD”. Pansarhud är tillståndet då fascian är stram/tjock istället för mjuk/tunn. Detta uppstår p.g.a. en långvarigt, felaktig livsstil. Ju stramare och tjockare fascian är desto mindre mottaglig är den för alla sorters behandlingar.

Genom sin praktiska erfarenhet av metoden under drygt 2 års tid i samband med behandlingar har Jenny kommit fram till att en livsstilsförändring är den optimala lösningen för en frisk fascia och därmed en frisk kropp.

Behandlingen passar dom som har bl.a.:

Fibromyalgi
Artros
Kroniska muskel/fascia/ledbesvär – trött ,stel, spänd, stram, smärta
Idrottsskador
Pansarhud
Huvudvärk / Migrän
Puckel Nacke
Nackspärr / Whiplash
Axelinklämning
Frozen Shoulder
Tennis-/Golfarmbåge
Musarm
Karpal Tunnel
Ischias
Ryggskott
Piriformis Syndrom
Löpar-/Hopparknä
Kompartmentsyndrom
Bäckenbesvär
Hälsenebesvär
Hälsporre
Stukad fot

Jag kan varmt rekommendera dig att kontakta Jenny som både finns i stockholm och Åkersberga norr om Stockholm, hon är även villig att åka ut i landet och föreläsa om fascia.

Hon kommer att ha en föreläsning i Stockholm om fascia!

Kom och lyssna, jag ska dit  hon kommer att  dela med mig kunskapen utifrån sin egen studie, erfarenhet och forskning – i 12 år.

Det är för dig om – vill lära dig mer  om hälsan – vill få bättre resultat i träningen – har ont men inget hjälpte – jobbar med andras välmående – är PT, sjukgymnast, naprapat, kiropraktor, massör.

Datum:17/9

Plats: The Venue

Karlavägen 7, Stockholm

Tid: 12.00

Pris:195 kr

Kontakta Jenny Gunn Jenny Gunn Massage
070-6588872
info@jennygunn.net

ÅKERSBERGA
Entreplan, Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga

ÖSTERMALM
c/o the VENUE
Karlavägen 7, 114 24 Stockholm

Hötorget
c/o Hötorgets Kiropraktik
Sveavägen 11-13, 111 57 Stockholm