En semester

augusti 31, 2017 0 av Jess

Nu har dessa semesterveckor gått… efter bröllopet i skåne så började semestern.

Jag älskar att vara uppe i stugan och vaka upp, kliva ut på trappan och se vattnet framför nosen. där jag varit varje sommar hela mitt liv och några andra årstider så klart .

Se så vackert, detta blogginlägg blir en bildbomb.

Barnen badade i solnedgången, självklart har vi sand och långgrunt runt huset 😉

 

Tackmiddag på gång, det blev några såna denna semester, jag älskar att bara sitta här i köket sommar som vinter och se naturen så nära.

Det blev några turer till Östersund med Leons arm som gipsades om och skulle opereras, sista sekund så slapp han det där uppe och jag hoppas verkligen det har läkt bra trots allt meckande med denna arm. resan var lång… fram och tillbaka 32mil…. fy vad vi hatar eden vägen efter tre vändor.

Självklart kommer kusinen som bor där uppe med sin middag när vi satt och mös runt elden… haha Bullens och kok kaffe.

Hem till Stockholm  och lämna barnen till sin pappa och jobba två dagar med lite fransar sen bar det vidare mot Norrköping med Ola. Vi hade fått en bonus och fick bo på hotel, det var njutbart efter en vecka på en madrass på vinden. The pamp hotel kan jag verkligen rekommendera i Norrköping, så otroligt fint ! Vi tog även en tripp till min kusin och hennes sambo som bor lite utanför på en fika.

Vi fixade eget spa med mina fantastiska produkter jag jobbar med . Tack vare dom hade vi fått denna möjlighet . Maten var så otroligt god på hotellet, lite asiatisk touch.

 

Ola njuter av lermasken hehe…

Efter hotellet blev det en tripp i Småland hos Tanya och hennes fantastiskt goa nya pojkvän. Så söta å nykära.

Jag bara älskar den här donnan, så härlig !

När vi väl parkerat oss i Skåne hos Olas föräldrar var sista veckorna komna… vi badade solade , Petra kom på besök, vi träffade Olas kompisars nya bebistillskott och andra kompisar. Grillade och hade semester. Sen kom barnen ner och Petra åkte hem… sen kom min mamma och pappa, det blev en sväng till Danmark , stranden , allsång å mys!

Bildbomb

Nu är jag tillbaka till verkligheten och har fått ett nytt rum på salongen som jag ska få se i dag.

Några fransar har det blivit och härliga möten under sommaren med.

Jag jobbar även med sociala medier så jag kan jobba när och var jag vill vilket är en frihet !!

Barnen har fått en till kusin och är så glada och stolta att få mysa lite.

I helgen var jag och Ola på kräftskiva , temat gick i ROSA, syns de? Haha bjuder på den.

Ha en bra dag !