Tankar värdefulla ting

augusti 18, 2017 0 av Jess

Jag är påväg till ett möte, JAG ÄLSKAR möten… att möta människor.

Vissa dagar kan jag fortfarande bli lite förvånad över mig själv.

Hur bra jag känner mig själv helt plötsligt för några år sedan visste inte jag vem jag var längre.

Att se mina reaktioner, varför jag reagerar, varför jag kopplar bort, skrattar hejdlöst, känner, gråter hysteriskt, vrålar rakt ut eller fäller en tår till något hemskt eller bara vackert, hur det pirrar i magen, hur ilskan bränner, hur det kryper i kroppen osv och helt fantastiskt att bara få känna känslorna att inte behöva hejda, gömma , stoppa dom. Bara låta dom komma eller svälla över.

Vad gör det?

Det är magiskt… jag har alltid varit rädd att visa insidan men det är ju min insida som är jag och som är så otroligt vacker och fantastisk. Känner ni så?

Känslan är så härlig.. jag tappade bort den en stund på vägen från att jag var liten och oförstörd.

Jag mins när jag satt i mitt flickrum och tänkte att jag är verkligen en fin och bra människa och det är bara jag själv som vet det, det är bara jag som känner MIG.

Men en dag så ska någon få lära känna mig. Sen försvann det mer och mer och jag var bortdribblad av livet och olika händelser.

I dag känner jag samma känsla igen … och jag älskar mitt inre tokiga, galna, kloka och kärleksfulla jag.

Igår satt jag och några nya bekanta och pratade om saker som vi varit med om, någon hade inte haft något hem och flyttat runt i hela världen, någon hade levt i krig.. vi pratade om tro och hur vi vill leva. Jag älskar det , jag lever mig in, jag lyssnar, jag lär det är så intressant med möten och att få HÖRA folk berätta FÖR alla har sin story och jag har min.