Njutbara veckor fortsätter .

juli 28, 2017 0 av Jess

Åh helt underbart att vakna så här.

Jag har haft en underbar vecka uppe i Norrland trots att det var många sjukhusbesök med min lilla kille som bröt armen innan vi åkte. Vi fick åka till Östersundssjukhus ta mer bilder och gipsa om ett större gips åkta till stugan igen sen tillbaka två dagar efter det för planerad operation som ej blev av som tur var. För äntligen läkte benen innan hade dom flyttat sig.

Stugan är mitt paradis där jag växt upp hela mitt liv på sommar och även andra dagar om året. Vattnet utanför dörren knappt några mygg och bara helt fantastiskt lugnt och skönt. Jag träffar ofta mina kusiner och släkt där med och det är härligt att vi har det stället. Barnen älskar att vara där, dom badar och fiskar om vartannat eller går och jagar gäddor längs strandkanten i sanden.


Efter den härliga veckan var vi hemma två dagar och jobbade. Jag hade bokat in några kunder som behövde komma. Där efter bar det av till Norrköping för att få ta del av detta härliga hotel som vi fått i bonus… jag bara ÄLSKAR DET!!! Så vacker med alla lampor och mysig innergård med häftig mat, det kändes som vi var utomlands igår. Vi hann även hälsa på min kusin och sambo för en fika här nere. Så himla kul att se dom.

Nu har vi ätit godaste frukosten och är verkligen nöjda stort tack till The Lamp Hotel i Norrköping.

Senare i dag bär vi av mot Nässjö men först lite ärenden i Norrköping.