Semester, tågtripp & vigsel… han sa JA!

juli 17, 2017 0 av Jess

Hej och hå vilken start på semestern, först har jag fått vara hemma med min pojke som bröt armen och allt vad det innebar sen åkte vi i sista minuten upp till stugan i Norrland för att bara lämna av barnen till mormor och morfar . Sedan hoppa på tåget ner till Skåne, ca 12 timmar resa med bil och tåg så att vi skulle hinna till Olas kusins bröllop, det var nätt och jämt att vi hann. Super fint bröllop och härligt att få ta del av deras dag, tyvärr så var vi helt slut av allt resande så vi var ej en av dom som var kvar till slutet av festen som vi vanligtvis brukar. Jag var så trött så jag höll på att somna när vi promenerade hem.

Nu sitter vi på tåget upp till Östersund och vi startade klockan nio i morse… om allt går som det ska så är vi framme kvart över tolv i natt. Tur att jag kan ta med mig jobbet och göra lite nytta samtidigt som Ola kan sitta och spela spel (han gnäller att han aldrig hinner det annars) så han är ju helnöjd med resan haha.

Bästa mellanmålet köpte vi på ICA ToGO på Sthlm Cental, jag är nästan chockad att inte ett enda bär var dåligt, slurp sa de!

Nu ska jag ha en fantastisk vecka med barnen och släkten uppe i stugan, vid vattnet, utan internet uppkoppling eller tele nät. jag ska fiska och bara mysa… där samlar jag och laddar upp med energi, denna  semester kommer bli otroligt skön känner jag.

Trevlig sommmar finisar!