Grönt är skönt

juli 10, 2017 0 av Jess

Hej Bloggen.

Bort med smuts fram med renhet var det va?. Ingen vacker syn men jag kan inte vara utan den.

Den är helt fantastisk den här ansiktsmasken man känner skillnade efter bara en behandling och ser hur blodcirkulationen drar igång.

Känslan av renhet efter är härlig!! Den gör då mkt men drar exempelvis ur orenheter och de där små pormaskarna. Ger huden näring genom 50+ mineraler.
Rengör på djupet
Bra mot acne (Perfekt även till finnig tonårshy) den absorberar döda hudceller . Jag fyller på mitt lager i dag så om någon annan vill att jag fixar en till dig med kan jag beställa lite extra.

I dag har jag bara suttit och jobbat framför datorn och jobbat samt haft en kund i salongen. Jag skulle sitta med min redovisning i kväll men drog mig lite och vips så kom söta Lora och tog en kaffe med mig, Ola anslöt och det blev en impuls trevlig och god middag på den nya Indiska restaurangen i närheten av där vi bor. Det blev mkt snack om resor och om Hesa Fredrik som tjöt i hela Stockholm igår. tänk att jag knappt vet vart ett skyddsrum finns. 

Natti natti nu ska jag sova sött, i morgon ska jag upp träna.