Förra helgen …

juli 9, 2017 0 av Jess

Förra helgen var jag uppe med tuppen och kom iväg på event , det är riktigt inspirerande att arbeta med mitt team jag har runt mig just nu. Styr tiden själv och kan jobba vart jag än är. Det vill jag kunna och det är ett mål att bara driva min verksamhet som jag vill, när jag vill och vart jag än är med trevliga människor som ger energi.

Lite sommarlov hann vi även med förr veckan , det blev en galet mysig tur till Fjäderholmarna med Petra och två av hennes barn samt ett av mina. 

Tiden bara rusar och veckorna går fort . 

Jag glömmer bort bloggen men nu nu nu startar jag min vardags blogg som jag hade förr. Innan det fanns isntagram osv . Jag använde ju min blogg så som man lägger insta och snapchat nu. Jag saknar det 

Vi ses , snart ska jag ha en sommartävling .