Bruten arm!

Bruten arm!

juli 9, 2017 1 av Jess

Jag är så trött att jag inte vet vad. I Fredags kväll bröt min lilla kille armen. Vi satt på barnsjukhuset en stor del av helgen och jag fick vara hemma från mitt nattjobb. Det känns som jag jobbat natt fast jag inte har det… jag har däremot varit vaken dag-natt-dag- och sovit dåligt- vaken och i natt ska jag ÄNTLIGEN FÅ SOVA! 

Jag blir lixom sjuk utan sömn.  Jag hade feber när jag vaknade och ont i magen som tusan. 


Jag är däremot stolt över min starka lilla prins som orkade med sjukhusvistelsen med att gipsa armen tre gånger och fra till benen som var helt av i armen . Jobbigt som mamma att se sin lilla pojke hjälplös. 

Ola och Leon så söta… dom tog en hiss selfie dagen efter.. 

Här gjorde det riktigt  ont… gipsat för smärtlindring. 

Jag är stolt över dig älskling, sommaren kommer bli grym och vi ska göra den till det bästa trots ditt röda fina gips.

Jag vill även tacka all proffsig personal på Astrid Lindgrens Barnsjukhus , jag bara ryser när jag ser ert bemötande med dom små barnen och oss föräldrar. Vi fick information och hade kontakt med personalen hela tiden och dom såg alla som var där oavsett problem . Proffsigt !