Känslan av sommar

maj 30, 2017 2 av Jess

Vilken helg, och vilket vackert väder vi hade i Stockholm.

Det blev en inpuls-kryssning i Fredags med Ola, Petra och Rolle utan vidare planering mer än att vi ville ses.

Hör på- 30 minuter innan båten gick satt vi på en resturang och åt.. då kom jag på att jag bokat biljetter Lördag inte Fredag haha, 20 minuter hade vi på oss att komma till båten och samtidigt som vi sprang till en taxi bokade jag om resan i farten. som tur var kunde tjejen i telefonen fixa så resan hoppade fram en dag, det var första ”pulshöjaren”.

Vi tog en taxi för att hinna och för att stanna utanför båten, men då utbrister chaffören att dom bygger om slussen så han HITTAR inte vägen ner till båten (….PANIK? vadå HITTAR INTE???!), stannar långt ifrån båten så det blev till att galopera i väg i den mån vi kunde i trappor och efter skyltar med diverse skador. Ola älgade iväg för att plocka ut biljetterna ca 3 minuter innan avgång, det är skönt med lite puls sådär innan man får sätta sig och njuta. Haha, jag älskar dessa resor… när man lixim inte har koll på vad som kan hända, det bara händer .

Det blev en rolig resa och härligt att tanka lite energi med trevligt sällskap, musik och några drinkar. Dagen efter solade vi på däck hela dagen utan att gå in en enda gång, det brände på bra. Riktigt roligt och det gör vi om någon gång framöver.

I Söndags.. blev det  en tur till Vaxholm, mjukglass i solen med benen dinglandes ner från bryggan, titta på folk och båtar sen en mysig middag på filten ute vid havet, tänk vad solen ger mycket. Vi köpte med oss kött, grönsaker sås och det var gudomligt gott.

Nu har jag jobbat två n ätter , fått hem min stora prins från sin pappa och tänker ägna all tid med honom denna vecka när lillebrorsan är med mormor och morfar utomlands, solar, badar och lär sig simma.

KRAM!

Nästa vecka får jag börja träna på gymmet igen, tjohooooo men hjälp lite läskigt samtidigt .