Att få följa med

maj 26, 2017 0 av Jess

Vilket vackert väder!!

Solen skiner i dag och jag bara fylls av energi och ork när jag vaknar tittar ut och ser en knallblå himmel.

Förra helgen var det dags för Martinas föreläsning i Hälsans Hus på söder i Sthlm, hur coolt som helst att få ta del och stötta någon i sin utveckling.

Jag , Ola och Martina fikade och förbereder oss för en gripande föreläsning , första efter hennes brors bortgång.

Ni vet väl att socker ger ”Lugn” i kroppen för en stund , haha det är sant men det var ju inte därför vi fikade. Det var givetvis för att vi VALDE och denna paj var så god, den fantastiska omgivningen och utsikten är helt fantastisk där uppe på söders höjder. .

Detta la Martian ut på sin instagram dagen efter föreläsningen och jag blir rörd, för mig är det självklart att ställa upp och hålla mina ord som arrangör på kbk hälsocamp men även för min vän, vi har verkligen funnit varandra.

 

 

Nu blir det mellanmål sen ska jag in på Braid&blow , bästa stället för lite fix.


Trevlig helg…