Fredag

maj 19, 2017 0 av Jess

Hejsan Bloggilibloggen!

Vilket galet fantastiskt väder det är, jag sitter och väntar på barnen som cyklar hem från skolan. Vi ska äta en glass i solen och handla middag, barnen har önskat sig hemmagjorda hamburgare.

Det känns extra bra nu med fint väder och sol när jag jag har jobbat två nätter på boendet jag arbetar på. Redan igårkväll var det otroligt fint att cykla till jobbet se så vackert. Att bo på landet, nära till skärgården, skog och natur. Fast ändå nära stan är det bästa… jag trivs verkligen bra här.

 När solen gick ner igår

I morgon är det full rulle med fotboll, fira pappa och gå på Martinas föreläsning på hälsans hus i sthlm. Kom dit vet ja!

Kreativa ådran börjar hitta tillbaka, dags att slutföra tavlan jag målar  till @maskroskraft , Martina har föreläsning i Sthlm/Slussen på Lördag den 20/5 kl 18.00 Hälsans hus .

Inträde 100kr (det är ingenting) vill du komma skicka ett mail till mig så löser vi det, det kommer bli otroligt gripande föreläsning. mail: info.yestolife@gmail.com

”Vid 8 års ålder dör min mamma, ett år senare dör även min pappa. Jag och min bror placerades i en dysfunktionell fosterfamilj där psykisk misshandel, missbruk och övergrepp blev en del av våran vardag. Konsekvenserna blev många och jag fortsatte ett självdestruktivt leverne och ett djupt medberoende präglade hela mitt liv på olika sätt. Jag hade en extremt dålig självkänsla och dövade mig med alkohol , tabletter och mat. Efter långvarig negativ stress som indirekt var ett resultat av mitt tidigare leverne drabbades jag den 18 juli 2014 av en hjärnblödning som förändrade mitt liv. Jag kommer prata om konsekvensen att växa upp i ett destruktivt hem. Vad hände egentligen och på vilka sätt har detta påverkat mig? Kommer dela med mig av tankar och verktyg i mina perioder av panikångest och katastroftankar. Jag kommer även att prata om makten vi alla besitter att kunna förändra våra liv. Framför allt vill jag belysa psykisk ohälsa och få människor att våga prata och öppna upp och hitta sin egen tro på sig själv. Detta är en föreläsning med mycket smärta och sorg men även om hopp, styrka och livskraft och vad som gjorde att jag kunde tygla demonerna från mitt förflutna. Varmt välkommen!”

Nu blir det glass med barnen och en njutbar helg!

Vi ses snart…