Äntligen går jag vidare

maj 11, 2017 0 av Jess

Nu så har jag lämnat Nevergiveupjess åt sidan trots att det alltid kommer vara med mig. Men jag är jag och jag kör på Jessica Hellback på mina social medier och mitt företag YesToLife. Lätt och bra! 

Så välkomna att kika in här hos mig ibland, nu ska jag börja blogga dagligen igen.. jag behöver Uppdaterad min dagbok. 

Jag kom nyss hem från att ha haft en kvällskund i salongen. I morgon ska jag dit tidigt så nu ska jag bara krypa neg i soffan med min lilla matlåda. 

Det har varit en vecka full av spännande möten jag känner en ”må bra” känsla i magen efter en tuff period. På Lördag kör vi Öppethus i salongen och det ska bli roligt att träffa lite folk. Kom och hälsa på vet ja. 

Vårvädret har varit helt galet konstigt några dagar nu, ena sekunden ”sommarkänsla” andra sekunder vinter… så var det igår! 

Vaknade till knallblå himmel och en promenad  jag i spåret på förmiddagen, efter en dusch och jag skulle iväg så öste snön ner och så höll det på hela dagen. Men vad gör det? Jag är nöjd ändå!!


Det blir en delicato till efterrätt på chokladbollens dag! Nån gång kan jag faktiskt fira dessa knasiga dagar som är alldeles för många. 


Kram!