Energipåfyllning

maj 3, 2017 0 av Jess

Efter en fantastiskt fin och sorglig begravning samt massa jobb så hoppade impulsivt vi i bilen och drog till Olas föräldrar i Skåne. Dom var förvisso bortbjudna men det var skönt ändå vi fick ut det vi ville med resan. TANKA ENERGI med natur, sol, hav…. 

Söndags blev det grillning prat och bara umgås i lugn och ro. Galet mysigt faktiskt. Vi gick inte till någon Majbrasa eller ”majbålen” som dom säger där nere i Skåne men vi njöt av att se dom som gick förbi, alla barn som gick dit med spänning.

Tänk att grilla skulle jag kunna göra varje dag! 

MUMS…

 

Vackra Smygehamn, huset ligger ett stenkast härifrån. Love it!

Glasskiosken öppnar på Valborg så det hängde vi på, första kulglassen i år. Njutbar men jag orkade inte det sista och magen visade ganska direkt att jag inte var van att äta det…. så det blev som de blev sockerchock !

 Bra för hjärnan med fysisk reaktion. Älskar när kroppen säger till ”tack det var mumsigt men inte så mkt på en gång ” haha.

Innan hemfärd fick vi oss en rejäl promenad, mötte huggorm så jag skrek över hela Skåne tror jag, vi lade oss och solade vid en husknut i värmen och sen fick vi i alla fall umgås lite med Olas föräldrar och njöt av att dela denna enorma räkmacka dom Lady & Lufsen på Smygehamns rökeri i solen. 

Fyllda av energi på väg hem till vardagen. 

Igår var det vardag igen och mina älskade barn kom hem. Mysigt, vardagen är i gång med fotboll och läxor. 

På dagen var jag och fixade mina naglar och äntligen gick jag min fjäril hos Ingrid. Somrigt! 

Den 13/5 har vi öppethus i salongen välkomna dit för massa rabatter och workshop .