Påskägget

april 17, 2017 0 av Jess

Hej sötnötter hoppas att ni har haft en fantastisk påskhelg!

Barnen har inte varit hemma denna vecka så vårt påskägg var att få åka iväg på spa och sova på hotel en natt av sambons föräldrar, super skönt och precis vad vi behövde just nu. Det har dock inte blivit något riktigt Påskfirande vilket vi tycker är ganska så skönt. Slippa den tråkiga traditionella maten och överdriven godis konsumtion. Vi har ätit gott och tagit några bitar godis men inga enorma mängder. 

img_3863-2.jpgimg_3867-1.jpgimg_3864-1.jpgimg_3874.jpgimg_3876.jpgimg_3878.jpgimg_3889.jpgimg_3890.jpgFullSizeRender-5img_3913.jpg
Vi är super nöjd och hade jätte mysigt, jag somnade till och med om dagen efter på morgonen. Makalöst skönt!

Efter vistelsen hämtade vi minsta sonen hos son pappa  (stora är i Norrland och fiskar) som fick följa med på ”Påskäventyr” till Sala där Petra med familj bor. Vi hade en mysig dag , letade ledtrådar och påskägg i trädgården samt åt vanlig hederlig mat och bara var… så skönt och avkopplande i en miljö vi trivs i. Min yngstas son hade bett att få åka till Petra i påsk för där trodde han minsann att påskharen skulle kunna titta förbi . Och mycket riktigt… han hade varit där.

Njut av livet var dag… fyll år varje dag! Det gör jag, man vet aldrig när det är den sista. 

Kram 

Jag älskar Darins låt lyssna HÄR