Sorgens vecka

april 10, 2017 0 av Jess

Jag känner så otroligt mkt sorg i hjärtat.

Min fina vän förlorade och hittade sin lillebror död i veckan som var… han var även en betydelsefull människa för mig och jag finner inga ord och tycker allt är så otroligt orättvist och tragiskt!!  Jag och Ola har försökt att bara finnas i detta skede. Jag beklagar och kan inte sluta tänka på Martina, hennes storebror , barn och familj som förlorat underbara Chrille.

Martina föreläser och hade sin första föreläsning hos oss efter att hon själv varit deltagare på KBK Hälsocamp, jag blev så gripen och chockad över att höra hennes story att jag bara kände hur frustrerad jag blev om hon inte ville berätta om det som hänt dom för allmänheten. Det som hänt dom tre barnen är så jävla tragiskt FEL och hemskt.

Missa inte denna viktiga föreläsning, det är Martinas tredje föreläsning var av andra öppna!

Väldigt gripande och frustrerande full av jävlaranama , kärlek och kämparglöd. Stötta Martina och kom, denna föreläsning som även blir ett minne av hennes älskade lillebror Christian som vi sörjer enormt just nu ❤

17883645_10154263804101577_1592190600160993768_n

 Datum 20/5 kl 19.00 Pris endast 100kr (fika ingår)

Kom till evenemanget genom att klicka HÄR

Vid 8 års ålder dör min mamma, ett år senare dör även min pappa. Jag och min bror placerades i en dysfunktionell fosterfamilj där psykisk misshandel, missbruk och övergrepp blev en del av våran vardag. Konsekvenserna blev många och jag fortsatte ett självdestruktivt leverne och ett djupt medberoende präglade hela mitt liv på olika sätt. Jag hade en extremt dålig självkänsla och dövade mig med alkohol , tabletter och mat.
Efter långvarig negativ stress som indirekt var ett resultat av mitt tidigare leverne drabbades jag den 18 juli 2014 av en hjärnblödning som förändrade mitt liv. Jag kommer prata om konsekvensen att växa upp i ett destruktivt hem. Vad hände egentligen och på vilka sätt har detta påverkat mig? Kommer dela med mig av tankar och verktyg i mina perioder av panikångest och katastroftankar. Jag kommer även att prata om makten vi alla besitter att kunna förändra våra liv. Framför allt vill jag belysa psykisk ohälsa och få människor att våga prata och öppna upp och hitta sin egen tro på sig själv.
Detta är en föreläsning med mycket smärta och sorg men även om hopp, styrka och livskraft och vad som gjorde att jag kunde tygla demonerna från mitt förflutna.
Varmt välkommen!// Martina Ekstrand
————————–———————-
”stark, naken & berörande historia”

” Den öppnade upp många känslor och många tankar . Mycket lärorik och rörande”

” väldigt bra, du visar känslor och pratar tydligt”

” Väldigt intressant, sorgligt , mycket bra”

”Mycket varm och direkt från hjärtat”
Du som föreläsare är varm, stark , äkta och kärleksfull”

”Som föreläsare är du lugn, tydlig och otroligt närvarande”

”Starkt och berörande, du som föreläsare är fantastisk , mänsklig och öppen.”

”Mycket bra och starkt, gripande och otroligt starkt att du vågar öppna dig så här”

”Älskar de komiska inslagen, intressant att lyssna på”

” väldigt tufft att att lyssna på då jag kände igen mig mycket. Gillar oxå att du skämtar lite ibland.”

”Framträdandet är väldigt äkta från början till slut”

”Duktigt , naturlig, du blandar allvar och humor på ett väldigt proffesionellt sätt”

 

IMG_3637

Jag har tappat tidsuppfattningen men nån dag efter blev det en jävla terror i Stockholm med flera döda och skadade människor mitt i sthlm city. jag förstår inte !!!!

600IMG_3671(lånade bilder)