Våren kommer, det åt rätt håll!

Våren kommer, det åt rätt håll!

april 2, 2017 0 av Jess

Jag har slutat med kortison helt snart, min inflammation (jag har crohns sjukdom) i tarmen är bort opererad och jag har börjat tänka på vad jag stoppar i magen och hur ofta dvs från 3gg om dagen upp till 6gg om dagen och jag går ner i vikt 7kg denna månad helt galet bra!! Jag sover dessutom gott om natten och känner harmoni i kroppen. 

Otur i oturen, Det har varit några tuffa veckor när yngsta sonen bröt foten straxt innan jag opererade tarmen. Så vi har i princip suttit inlåsta innan han kom på att han kan gå på gipset 🙂 

Jag har även varit iväg på International Lash Conference som min kollega Simona har skapat med sin kollega Ilona och där jag var med som projektledare. Där kan vi säga att jag utmanat mig! För det första var hela Konferensen på Engelska och jag både förstod och pratade min knaggliga engelska med alla internationella föreläsare från hela världen. Häftigt, och jag kan mer än jag tror.

 Dock slarvade jag bort hela min gymnasie engelska när jag gick i skolan så jag vill verkligen gå någon kurs snart.


Utmana utmaningen! 


Förövrigt så har ju båda mina älskade barn haft sina kalas nu och vi har firat i två månader känns det som . Stora killarna 7 och 11 år. Tiden går så fort och som jag sagt tidigare kommer jag inte slösa bort en dag till onödiga saker som inte ger mig bra feeling i kropp och knopp. 

Nu är våren här och jag ser fram emot en fantastisk vår och sommar med vänner och familj med mycket energi. Nu blir det till att äta frukost sen ut på en promenad i solen och få bort sista förkylningen ur min kropp. Jag åkte även på en dunder förkylning så klart, men så går det när man är lite överkänslig just nu.

I kväll ska jag måla mina tavlor i lugn och ro som står och väntar på mig . Jag fick feeling ! 


Puss och kram