Vad händer just nu

mars 14, 2017 0 av Jess

Efter en helg full av magsjuka som hela familjen åkte på en efter en så njuter jag just nu i soffan framför datorn och min veckoplanering.

Min son och jag ska plugga på eftermiddagen och annars så består dagen åt att laga matlådor samt gå ut på en promenad i kväll med mitt hjärta.

Efter att ha läst några sidor ur Peter Nilssons bok Hur svårt kan det vara att må bra! Känner jag hur svårt kan det vara att sluta läsa boken lixom??? jag skulle bara läsa förordet sen plöjde jag igenom halva boken, den är verkligen något som alla borde plöja igenom, en bok som är riktad till personlig utveckling och som vill få ut mer av livet.

Det vill verkligen jag och jag försöker leva mer så, njuta , reflektera och uppfatta saker som jag bara gått runt i tidigare. Sen värdesätta sånt som JAG gillar och uppskattar på riktigt. inte för att någon sagt det eller för att jag ”Måste” av någon anledning och som enrå bara skapar stress. Så nu blir det mer målningar, träning och blogginlägg framöver haha.

IMG_3060FullSizeRender-1

Kram på er.