KBK Hälsocamp 11 blev toppen.

mars 9, 2017 0 av Jess

Vi hade KBK Hälsocamp 11 som  jag arrangerar med min kollega Slejman.

Det blev bra, så fantastiska deltagare både gamla godingar som kom tillbaka samt nya godingar nästan 50/50. Kvalite på föreläsningarna samt vår enormt duktiga PT John JP som var helgens Personliga tränare.

Min personliga fysiska hälsa är just nu inte så bra, det har strulat till och från länge nu och det resulterar i att jag ska operera bort en inflammation i tarmen snart. Dvs en bit av tarmen som är inframmerad.

Jag har smärtor och övervikt (dock tappat ca 10kg sista veckorna men pga att jag är dålig i min Tarm.)

Nå väl jag är ändå glad , stolt och lycklig att jag kommit dit jag är i dag!

Jag fick en påminnelse hur oklok jag var första passet på campet då jag sprang MASSOR som resulterade i totalt överansträngda knän pga belastningen. Smarta jag fick hålla mig till bad och yoga resten av Campen. Men det gör inget alla kör efter sina behov.

Efter Campen har jag alla fall börjat me lite promenader och äter bra ren mat i den mån jag kan 🙂 det känns lixom super bra mkt bättre inuti och jag är piggare. 
Kbk 11