En uppdatering 

En uppdatering 

februari 16, 2017 0 av Jess

Som jag skrev i förra inlägget så planeras Kbk Hälsocamp 11 och för övrigt jobbar jag i salongen och med några till hälso & skönhetsprojekt. Detta året kommer att bli så toppenbra på många vis.
Jag längtar!

I Tisdags var det Alla Hjärtans Dag och jag var sjuk så det blev lite jordgubbar och nutella i soffan med Ola och lite mat så klart , barnen var hos sin pappa men vi hängde en övveraskning på deras dörr så dom blev riktigt glada.


I helgen som var blev det ett impulsbesök i Skåne med barnen, tanken var att träffa lite vänner men så blev det inte denna gång. Vi hade mysigt med barnen och Olas föräldrar istället.

Tog en vända på stranden, helt fantastiskt fast det blåste så vi knappt kunde andas.

Knallblå himmel och snöblandad sand. Jag och barnen hade kunnat vara där längre men skåningarna förstod nog inte riktigt varför och frös ihjäl haha. Dessutom om man ser detta dagligen så är det väl ”inget att se” .

Vackert vinter som sommar !

Just det, jag och Ola var och såg Danny Saucedo på Hamburger Börs!

Jag fick det i födelsedagspresent med hotel och trerätters middag av min älskling, DET VAR SÅ BRAAA! det var även premiären så vi och alla hans vänner familj och andra kända ansikten var där. Den kvällen blir nog aldrig oförglömlig varken för oss eller Danny själv. Super bra, se den om ni har möjlighet han kör i höst med! vi satt precis framför och här är bara foton på honom men dansarna var grymma och all teknik bakom showen.

Dessa fina tjejer har jag haft turen att träffa i januari eller om det var februari det minna jag ej. Dom är så fantastiska på alla sätt, där kan man verkligen vara sig själv och bara säga vad f*n som helst haha. Love !

Det kan jag förvisso med alla mina vänner men det är en speciell grej med dom, mer som släkt än vänner då vi har delat så mkt med varandra på Hälsocamperna som dom varit deltagare på blandannat.

Fixa fransar i full galopp har det blivit lite mindre efter nyår men det förstår vi, vem har råd att lägga pengar på fransar då förutom stammisarna . (Se mer under Yestolife knappen eller www.sunshinebeauty.se )

img_1357-2.jpg


Nu ska jag äta lunch det fanns jordgubbar kvar från hjärtansdag.