först..sen din egna lilla åsikt.

januari 12, 2017 2 av Jess

IMG_8588I dag är en sån , ganska vanlig dag då jag inte gör ett ”dugg” medan andra åker till och från jobbet morgon, kväll och natt. Jag gör förvisso något men jag bestämmer själv VAD. Just nu sippar jag på en kopp kaffe och undrar varför tiden står stilla.

Jag kan jobba intensivt framför datorn 3 timmar sen klar för dagen eller jobba  i salongen när jag planerat att vara där. Jag har mina stadiga nätter jag arbetar på en liten rad och det ger mig massor av ledigt. Jag kan till och med ta ett litet möte i telefonen när jag sminkar mig eller ligger i badet för jag bestämmer när.

Den lediga tiden gör jag vad jag vill med rätt skönt … att vara fransstylist och sitta och bygga fransar på någon som ligger och halvsover exempelvis, det om nått ger mig mer vila och lugn än att sitta stilla och titta rakt fram, lika skönt som att gå i en skog eller måla en tavla dvs inte speciellt ansträngande.

Att jobba med event är något jag kan utantill nu efter alla Hälsocamper. Det bara går av farten och det sköts vart jag vill när jag vill med en mobil eller dator och några samtal. det jobbas med under några månader men fysisk aktivt på plats kan handla om en dag eller fyra dygn på några månaders jobb.

Folk påstår med negativ ton att jag gör så hiiiiiiiiimla mkt och att jag ska tånka på mig själv!

MEN LILLA VÄN DET ÄR PRECIS VAD JAG GÖR! jag tröttnar på den kommentaren, ingen vet hur MYCKET jag inte gör något haha.

Jag gör det jag vill när jag vill och vilar när jag vill… gör du det ? eller stressar du upp varje dag, springer till tåg , tunnelbanor, vantrivs på jobbett , suckar över människor, irriterar dig osv osv … det gör inte jag i alla fall för det har jag däremot ej tid med längre. känner jag signaler så lyssnar jag på dom och tar hjälp, jag har ej tid att bränna ut mig mer i mitt liv jag vill leva och njuta, full koll!

Så fina du… sköt ditt och och kalla inte mitt SVÅRT JOBBIGT FARLIGT MYCKET osv med negativ klang.

”du ser mkt av det lilla jag gör, det är så jag arbetar effektivt .”

 

Puss