2016-2017

januari 5, 2017 3 av Jess

Men åh så skönt med ett nytt år och nya utmaningar. Förra året blev som det blev då jag gick upp hel min vikt igen som jag kämpat ner ca 50kg, galet!! Kroppen är så jäkla cool. Men jag är så glad att jag tog bort mitt band runt magsäcken som suttit där i 100år utan effekt mer än problem och jag slipper kräkas konstant. Det som blev knas efter operationen när dom tog bort bandet var att sjukhuset inte erbjöd mig ”kost-kontroll och vikt-koll” efteråt utan mina fettceller fick nöjet att moffa tillbaka det jag dragit ifrån dom. Och jag tappade fokus lite granna… Nu är jag däremot andfådd , fet och har ont överallt. Men vad gör det?! Jag ska börja med små steg för att nå mitt mål och BEHÅLLA vikten hela livet. Jag har inget som hindrar mig längre . Sååååå skönt!!!! Och jag ska klara det UTAN operation som jag blir erbjuden varje gång jag besöker läkare. Vet att det går, jag ska lyckas och jag vågar det. nevergiveupjess!! 

Annars har året varit givande som tusan .

Underbara vänner och kontakter, jobbet med fransarna har gett mig energi till tusen och jag har utvecklats ytterligare. Jag tar utmaningar med storm . Och jag älskar det. 


Jag har även kraschat psykiskt en gång pga en chockerande händelse . Men jag vågade ta hjälp och reflektera över det. Så jäkla bra! 

Ser fram emot 2017 efter en mysig jul med nära och kära. Tomten kom till oss med och nyår firades lungt och mysigt hos en fin vän. 

Massor av nyårs fransar blev det på vackra kvinnor.