Uppvaktning

december 1, 2016 0 av Jess

Vilka konstiga sista veckor i November det blev, jag var med om en olycka och skadade revbenen så jag har haft väldigt ont. Jag hade tur som var långledig  men fick vara hemma 2 nätter från nattjobbet och avboka några franskunder tyvärr. Jag har fortfarande ont , det tar sin lilla tid att få hela oömma revben  men nu är det i alla fall lite på bättringsvägen. 

Som tur var kunde jag vara med och medverka på modell fotograferingen i salongen i alla fall, superkul. Dessutom blev jag firad av mina fina kollegor i salongen med skumpa, presenter , tårta , smörgåstårta , blommor ja… allt man kan tänka sig. 

Jag fick även tillbringa en hel dag med  massor av proffs och min fina vän Susanne Dalsätt  som blev fotad och ompysslad. 

Festen jag planerat på min 35 års dag ställde jag även in i sista sekund, men när folk  bokat hotel och reste långt för att fira mig så blev det en liten fest i alla fall, det var kul men jag var ju inte direkt i toppskick…

Jag är glad att dom kom och kramade på mig, 

Stort tack för uppvaktning på min 35 års dag!