Yes!

november 18, 2016 0 av Jess

Nu har jag fått mina Diplom som Certifierad Fransstylist både i klassisk och volym kransförlängning.

Dessa två pryder mitt rum i salongen, och nu har dom ramats in.

img_0250.jpg

 

Det känns så kul, jag funderar på att gå någon mer utbildning men det får vi se… jag funderar vidare.

Äntligen kon snön , hur fantastiskt var inte det ?? den har dock smält bort snart så jag hoppas alla som gnäller är nöjda över att gå i slasket. Jag myser runt i mina nya Uggs , hur sköna är inte dom då? haha det ärt inte så värst vackert men sååååå skönt att jag dör haha mer uggs åt folket, mys runt ute som inne.

I helgen ska det bli otroligt lugnt, n u först ska jag bara få mina fransar fixade av bästa kollegen sen blir det taco-mys och sedan nattjobb. Hela helgen jobbar jag faktiskt natt, inte alls kul när barnen e hemma faktiskt.

Jag får gå på sömnbrist i helgen dock.

Trevlig helg, kram