Första snön & helg-LYX!

november 2, 2016 0 av Jess

Åh är det inte härligt att höra barnens bubblande i rösten när dom tittar ut och säger ”mamma mamma det har snöat!” Åh jag minns hur jag själv längtade efter första snön.

Denna vecka är höstlovsvecka för barnen och dom är hos mig, dessvärre jobbar jag några timmar dagtid så dom har haft kul på fritids här i början av veckan innan det bär av på ”höstlovslyx” med mig  i två dagar och sedan till mormor och morfar för att mysa efter deras semester dom varit bortresta på, vara hundvakt och massa annat kul som alltid händer med dom.

Nu längtar vi efter att få bubbla, bada, mysa och bara rå om varandra, mamma barn kvalitetstid. Vi ska koppla av, dricka barndrinkar och VILA, efter en hektisk skolstart med många nya intryck och läxor. Det är dom så värda och det behöver dom. 

I helgen som var: hade jag en fantastisk helg med Ola och vänner. Först träffade jag Petra för lite tjejsnack och drinklunch innan jag och Ola checkade in på hotellet för att sedan äta super god sallad och bege oss mot Cirkus & skratta av oss lite till Özz & Måns show som vi fått i present.

Det var såååå bra och dom var roligare än jag trodde faktiskt. Och den hade ett fint och bra budskap. Tack mamma och pappa för presenten.

På kvällen blev det hotel och kvalitetstid. 

Dagen efter blev det frukost, promenad, en sväng på stan och en kaffe med Petra som bodde på ett annat hotel. Jag tror vänner bodde på hotel över hela staden denna helg .

Martina firade sin 40års fest på Golden Hits och vi hade varit taggade bra länge haha. Det var sååå kul , mycket dans och ”svengelska”

Puss och kram, nu blir det frukost sen ut i snön på en promenad.