Godmorgon, kommunicera 

september 13, 2016 1 av Jess

Tröttmössan sitter på tåget och gäspar kl är 05.30 och jag har kund tidigt i salongen i dag. 

Förra veckan var intensiv och avslutades med utbildning i kommunikation på Mindset i Sthlm, fantastiskt roligt och givande. Jag körde en miniflreläsning om mig själv och det behövs tränas på. Riktigt bra utbildning jag rekommendera den starkt för ALLA. Min fortsätter i oktober 


Torsdagskvällen bestod att vara stolt över Martina ”Maskroskraft” Ekstrand åter igen , som debuterade i sin första öppna föreläsning. Sin första körde hon på Bosön hos oss på vårat KBK Hälsocamp och innan det var hon deltagare på ett camp . Det är stort!!!!! 

Sen blev det en mysig helg hemma med sjukt barn . Hoppas jag slipper förkylningen .

Nya snygga naglar blev det .

Kram