Åsikter kan DU ha

augusti 25, 2016 0 av Jess

Många har ”åsikter” om att jag pysslar med så mkt och ”jag kan inte höra av mig till dig jess för du har så mkt?” (Haha bortförklaring kallar jag det.)Jag har mer tid än någonsin tidigare men jag gör bara mer och mer av det jag älskar och mindre av sånt som jag tidigare i livet hade som massa ”måsten” Att arbeta med det jag vill och lägga tid på det mitt JAG behöver, ger mig balans och närvaro i det vi kallar LIVET! 😍 👍🏻💓 men det tar sin lilla tid att få allt i fas… Jag följer mina inte planer steg för steg 😀.

Lever du det liv du vill?

Eller det liv du ”måste” och bara ”fick”!

Lite om mig och vad jag gör förutom att pilla mig i huvudet, njuta och få lugn i min vardag.

Mitt namn är Jessica Nevergiveupjess Hellback.

Jag är inspiratör , kostrådgivare , entreprenör jag gör min egen livsstilsförändring. Jag är även mamma till två barn och bosatt utanför Stockholm.

Nevergiveupjess är min motivation och insperations profil på sociala medier. Jag är livsinspiratör och lever varje minut av mitt liv som det sista.
Jag jobbar på att bli mitt bästa JAG.

Uppväxt i en fantastisk familj och kommer från idrottens värld till livet som blev Sorg, depression, övervikt och mental obalans till BALANS och livsglädje. (läs nedan)

Jag är bloggare och skriver om personlig utveckling: Fysiskt och mentalt med hopp om framgång, projekt, tankar, kost och min hälsa.

JAG-

-Arbetar som Entreprenör och egen företagare där jag driver mitt företag YesToLife , arbetar med hälsa, coachning, konstnär & skönhet och är tillsammans med min vän och kollega skapare av KBK Hälsocamp.
-Tar tag i livet efter en psykisk krasch av långvarig inre stress/postraumatisk. Jag bär min story som medberoende till avhoppad sektmedlem som innehöll, hot, förföljelse och psykisk stress samt dödsfall, som resulterat i mkt dålig hälsa psykiskt och fysisk, effekt extremt kraftig övervikt .

-Jag har arbetat med människor i ca 18 år.
-Vinnare av Biggest Loser Sveriges & tv 4 inspirationstävlingen efter min enorma förändring.

-Egenföretagare

-Utbildning kostrådgivare och Hälsoinspiratör.

-Grundade KBK Hälsocamp anordnade 4st Ekolssundslott. Vi samarbetar med utbildade instruktörer, föreläsare och kompetenta människor inom hälsa. (Kontakta mig om du vill bidra till människors välmående eller själv vill åka med.)

-Nominerad till Svenska Hjältar

-Hälsocoach utbildning och arbetar med att hjälpa folk med sina livsstilsförändringar.

-4st Kbk Hälsocamper Wenngarn slott

-Blottar delar av min story i boken ”Den yttre gränsen” 2015

-År 2016-2017 utbildar jag mig på The Academy och går hela deras yrkesutbildning Cert. Kost & Träningskonsult som består av 5 steg Teoretisk Grundutbildning, Lic. Träningsinstruktör, Lic. Personlig Tränare,Lic. Kostrådgivare, Hälsoinformatör.

-KBK hälsocamp fortsätter på Bosön Sthlm 2016

-Lic Fransstylist 2016

-Utbildar mig i Kommunikation 2016

Föreläsning kommer inom en framtid samt bok.
Min dag i dag var sååååå skön! Dagens lunch efter en toppen dag och trötta fötter som promenerat på Djurgården, helt ensam hela dagen . Fantastiskt skönt och mkt har jag fått gjort. Jag köpte en behandlingsstol och diverse ting. Nu har jag trötta fötter och mysiga barn, vi ska mysa och se film i kväll.

 

Hej svej

img_7493.jpgimg_7495.jpgimg_7497.jpgimg_7484.jpgimg_7505.jpgimg_7483-1.jpg