En vardags bloggis, kräftor osv

augusti 24, 2016 0 av Jess

Hej finisar! 

Nu är vardagen igång, skolor, fotbollsträningar, rutiner och livet kan man säga efter sommaren. Ett gäng föräldramöten är inbokade, kommunikation utbildning och massa franskunder!! Snart är jag Fransstylist och det ska bli såååå bra. Jag känner redan nu att det är ett stilla sittande jobb men det kommer ge mig avkoppling och rutiner. Som jag behöver just nu. 

I helgen vi jag på kräftskiva det var så GALET och roligt att jag inte behöver gå in på mer. Vilket gäng, vilka vänner helt sjuka. Vi åt, drack, körde femkamp med (tre grenar denna gång) bastu och bad.. Ja det var roligt. 

Vinnarna på 5 Campen. Var Petra och Ola så klar. Men jag kom tvåa !!!! 


Igår var jag och träffade min fina vän Annika som snart ska få bebis. Vi strosade runt, babblade och åt lunch . Det är alltid lika mysigt att ses även fast det tar lång tid mellan varven. Innan det jobbade jag med mitt företag och hade möten samt strukturerade upp september månad som blir galet full av aktiviteter och jobb.


Jag passade även på att köpa nya skor för vardagsmotionen så nu kan jag inte skylla på att jag bara har flipflop eller utnötta ballerina att gå i. Grått verkar praktiskt då dom alltid blir fula efter ett tag. Och rosa så klart LOVE ROSA!


Jag invigde dom i dag på en promenad och nu ska jag stressa in och köpa middag för i kväll är det fotbollsträning igen. 

Pöss, i morgon kommer ett inlägg om något kul!