På gång, never give up!

augusti 7, 2016 4 av Jess

Hej nu har jag mycket roligt på gång och jag känner mig otroligt motiverad med mitt företag samt med mig själv och min hälsa som varit i obalans sista tiden. 

Med mitt företag YesToLife har jag Coach samtal i personlig utveckling, mental hälsa, kost. Jag har även Kbk Hälsocamp inräknat i det där jag och min kollega Slejman anordnar våra unika hälsocamper för ALLA människor (läs mer om det HÄR) jag arbetar även med marknadsföring och inom skönhetsbranschen och inom en snar framtid utbildar jag mig till certifierad Fransstylist via Sunshine Beauty Studio vilket jag ser fram emot jätte mycket då jag kan jobba med människor på ett annat sätt och göra folk glada. Jag kommer så småningom om att ta emot kunder för fransförlängning i Stockholm och Åkersberga. Under tiden jobbar jag med att skriva min egen bok och föreläsning som ligger längre fram i tiden där min story kommer att komma ut, en inspirations föreläsning hur man kan ta sig från en nivå till en annan den inkluderar en mkt känslosam resa med infallsvinklar från träning, sorg, postraumatisk stress, medberoende, döden och livet. Att se en värld från ett annat perspektiv att ha varit förföljd, manipulerad och att leva nära en hemsk sekt som dessutom ledde till dödsfall och postraumatisk stress under lång tid i många år under min ungdom för att sedan bli tyst och bära hemligheten inom mig.

Hälsa är min röda tråd inifrån och ut, att vi alla kan påverka sin hälsa och vardag samt ha möjligheten att ta ansvar och leva ett bättre  värdefullt liv. 

Jag målar och skissar även tavlor i mån om tid för att det är något jag gillar och där hittar jag lugn och får ut mina kreativa talanger som vilat länge nog. Instagram @yestolife.atelje

Angående min fysiska hälsa. Så har jag gått upp endel i vikt pga att jag opererat bort min gamla magsäcks operation gastric banding jag satte dit 2004 (som gav mig problem och inte gjorde något bra alls), trots vikt uppgång som för övrigt är naturlig när man opererar bort bandet runt magsäcken då jag nu kan äta vanligt igen (är jag sååååå glad att jag tog bort den och inte opererade mig igen som jag blev erbjuden av läkarna). 

Jag vet att jag kan detta nu med all kunskap  och erfarenhet jag samlat på mig under senaste åren om kost, träning och det mentala så nu står jag fri och äntligen kan börja arbeta med förnuft och kunskap för att nå mina hälsosamma mål utan kirurgiska ingrepp. 

Jag vet att det går och jag vet att  jag kommer att lyckas . Jag har inte ont någon stans och mår super bra MEN mina prover har varit väldigt dåliga under några månader och jag äter kortison sedan dess vilket även det har gett mig en enorm putt uppåt i vikt och svullnad. Jag kommer äta kortison säkert ett år men minska dosen då jag har en tarmsjukdom som är i skov just nu (crohns sjukdom) och det har varit sjukhusbesök flera gånger i veckan under flera månader. Täta provtagningar.

Förra veckan fick jag veta att proverna vad sämre igen. Så det blir nya prover om några dagar.

Jag har även fått mig en motivationskick att ”tänka till” och nu kör jag, full fart framåt med hjärnan på plats. 

Taggad till tusen och livrädd för att misslyckas VILKET ÄR BRA, för då kommer jag klara detta. 

Välkommen att hänga med på min resa . 

Kram Jess never give up

Även motionen är igång, boxning står på tur. Här är en bild från igår morse på min tunga jobbiga morgonpromenad.