Norrlands paradis.

juli 28, 2016 0 av Jess

Första  RIKTIGA veckan på semestern (för veckan innan var den första men då hade jag fullt upp med planering till kbk hälsocamp och möten med mina privata kunder.)  Vilken vecka, vilket VÄDER helt magiskt bra hela hela veckan på älskade Älgön. 

Inte nog med att det är magiskt att bara vara där pga naturen, vattnet, stugan så var vädret toppen och jag har fortfarande ingen mottagning på mina mobil och surf abonnemang som jag har via 3 (jag kommer inte byta för det är ”nästan hela grejen”… Att INTE ha tillgång till omvärlden haha och släppa allt för en stund.)

Att bara koppla av med barnen och familj passade som handen i handsken och bara släppa datorer och att ”vara tillgänglig” är otroligt skönt i mellanåt. 

Efter Norrland blev det roadtrip och det kommer i nästa inlägg kan jag tro. 
Kram och trevlig sommar på er.