Vakna upp i paradiset 

juli 7, 2016 0 av Jess

Snart är det dags för ett Kbk hälsocamp till som ni hittar HÄR.  Det ska bli roligt att träffa helt nya och gamla deltagare
och själv få vara deltagare på något så grymt BRA jag skapat med min kollega och vän Slejman. Jag har jobbat dagar för att få ihop campet & med mitt företag och nätter på mitt vårdjobb.. I natt var sista natten och jag går på semester!! Eller ”semester & semester ” efter Campen blir det semester TOTAL hjärnvila en vecka (av 5veckor semester från nattjobb) utan jobb, mobil, mail och socialmedia 🙂 i Jämtland , min stuga , min frizon, mitt paradis som jag växt upp med, med mina kära… Jag vill verkligen vakna upp titta ut över vattnet vid frukostbordet, fiska, promenera och bara vara…❤️ därför har jag orkat intensivt en månad nu. Lyssna på kroppen är det bästa och viktigaste jag lärt mig. Hoppas ni får en skön sommar allihopa! 

Vad ska ni hitta på?

Hoppas att även ni får en skön sommar allihopa, Vad ska ni hitta på?