Lever vi nu ?

juli 5, 2016 0 av Jess

Att var sjuk och få behandling med att äta kortison blev som en käftsmäll efter att ha rest sig upp med inspiration till att tappa vikt igen. Det har tagit bort smärta och gett mig massor av bra resultat men pluffset när jag redan är ”pluffs” är mindre roligt. (Man bliruppsvullen av kortison.)

Igår satt jag på bussen och till läkaren  på Danderyds sjukhus för en sista riktiga undersökning. (Trodde jag) Riktigt nervös att jag nästan kräktes faktiskt. Men som vanligt tar jag en dag i taget och tar dagen som den kommer oavsett vad. 

Det blev till att äta mer mediciner och provtagningar och läggas in om en månad för kartläggning av min inflammation. 

Sjukt jobbigt..mentalt och smått panik men samtidigt så skönt att snart få ”hitta felet”. ÄNTLIGEN! Efter besöket som jag verkligen bet ihop på och var så nervös för så brast jag som ett liter barn efteråt . Men det var skönt, jag har som sagt varit orolig i snart två månader konstant varje dag… Då vi ej hittat det som orsakat inflammationen i min kropp.

Nu vill jag bli frisk en gång för alla eller behandlas med rätt teknik/medicin så jag kan få normala värden. 

Nå väl kortisonet jag äter nu ligger på 4 tabletter av 9 som jag startade med så snart hoppas jag även det värsta pluffset lägger sig. 

Jag slipper fokusera på detta och ska lägga mer energi på att ge min kropp bra näring, rörelse och VILA samt LEVA FULLT UT med balansen jag faktiskt kan styra över och som jag är mkt väl medveten om. 

Sista tiden har jag oroat mig över cancer och vise versa, det finns fortfarande en tanke på att det ”kan vara så” innan vi kartlagt men jag släpper oron och känner att jag är i trygga händer och rätt väg till att finna balansen och lyckan i livet.

Att oroa sig över något som inte har hänt eller att ÄLTA saker som hänt är slöseri på dyrbar tid. JAG LEVER NU, idag och gör exakt vad jag vill. Det är så fantastiskt skönt att veta. 

Att vara medveten och förstå är det bästa! 


Frukost i dag med min lilla älskling som kom och hade morgonmys med mamma innan dagen startade på förskolan. Nästa vecka är det sommarlov på RIKTIGT! 


Nevös busstur….