Lycko mig som har dom

juni 21, 2016 0 av Jess

Fantastiska veckan har gått fort med mina älsklingar..​ fotboll , avslutningar, bio och mamma-barn mys på stan och massor av härliga diskussioner . 

Vi firade så klart förskola & skolavslutningar med favoriten kvarg och jordgubbar. 

Sverige blommor med en nitlott av älsklingen och massa annat bus. 


Det har även blivit en hel del jobb med planering av onsdagens event jag fixar på salongen jag samarbetar med (ni hittar den HÄR .) Välkommen på tjejkväll, maila mig om du har intresse info.yestolife@gmail.com 
Förra veckan var det utbildningar i Frans förlängning och jag fick äran att träffa dessa härliga tjejer. 


Jag har även hunnit träna, knyta ett gäng nya kontakter , coachat i mental träning och planerat Kbk hälsocamp (läs här)

Jag har även hunnit med lite vardagslyx och träffat fina vänner om vartannat. Lycko mig som har dom nära mig och även dom jag har på avstånd som förgyller min vardag med energi och skratt.


Nu sitter jag på tåget in till Stockholm även i dag, men i dag blir det inte lika mkt möten som under gårdagen då jag fick till 7 st intensiva  möten efter varandra. Phu.. Svettigt i mellanåt men dagen gick ihop och den var utvecklande på många olika plan. 

Nu blir det ett möte för att sedan åka till salongen och fixa inför morgondagen och få VILA samt egen tid och få nya fina fransar! 

Puss och kram