Sommar, veckan & vernissage

juni 7, 2016 0 av Jess

Åh vilken härlig vecka jag haft, bad mys och grill med barnen innan lilla killen åkte iväg på Greklands semester och resten på ”mini semester” till vackra Skåne. 

Vad ska jag skriva mer än att jag haft set fantastiskt med några jag tycker väldigt mkt om efter en vecka med mkt jobb där jag utvecklats och lärt mig massor.

Bilder säger mer än ord, här kommer några…

Skärgården ett ögonkast från lägenheten.Sen bar det av mot Skåne ! Vi hade fantastiskt väder hela helgen, det blev mkt fiske och bara njuta av lugnet samt bad i havet!! Så varmt hade jag aldrig trott att det skulle vara, vi låg i och simmade. Otränad som tusan när jag får träningsverk i benen av att leka i vågorna … Eller ovan kanske. Jobbigt med kortison och svullen mer än något, jag ska igentligen inte ligga och sola (vilket jag inte gjort heller) men kroppen sög åt sig oavsett bara på några timmar… 


Väl hemma blev det två nätters jobb och en hel del jobb med salongen. I morgon blir det till att förbereda sig inför skolan. Jag pluggar hälsovägledare i helgen på The Academy 

Målningarna är i full gång men långt ifrån klara… Jag grundar än så länge sedan börjat det roligaste. 

Jag ser fram emot att ställa ut den 8/9 

Klicka HÄR för mer info.

Följ mina målningar på instagram  @YESTOLIFE.ATELJE