Mamma, mor och måla

maj 30, 2016 1 av Jess

Hej mina älsklingar… ”Sjunger jag i dag !”

Barnen har kommit hem ❤️… Jag skulle ha haft en intervju med Expressen i dag men jag fick avboka tyvärr. Vi får se när den blir av. 

Igår fyllde jag på med färger så i dag grundade jag lite tavlor , vi får se vad det blir av dom. Ena dagen inspiration andra ej. Jag är mer för blyerts,svart-vitt… Men nu har jag bestämt mig för att börja kladda med färg av någon konstig anledning…. Ja ja vem vet… Anti gen blir det något eller ej . Det kan bli så att jag drar knät i tavlan med Hahah ”japp” ! Så är det.

Jag har startat ett instagram konto som heter @YesToLife.Atelje det kan du hitta HÄR om det finns intresse av att se mina projekt som jag förhoppningsvis slutar. 

Måla gör jag på fritiden i mån om tid, ju mer lugn jag har i kroppen desto mer inspiration finner jag att dra fram grejerna. 


Vilket vackert väder det var i dag, sommaren är här … (Hoppas jag) i morgon blir det träning ute. Till middag blev det kött sallad , klyftpotatis och turkisk yoghurt med vitlök.  Mums!


Igår var det morsdag , mina underbara barn hade via sms bjudit mig hem till dom (deras pappa) på fika som som bakat själva samt lite överraskningar… Sötnötter! Jag är stolt att få vara seras mamma.

Efter det åkte jag till min mor ❤️ och grillade innan min 3e och sista jobbnatt för denna helg. 

Det är tufft att jobba natt, jag har dragit ner ganska så mkt nätter nu så det blir inte så många i månaden. Men denna helg var riktigt roligt att jobba, det är skönt när det ät ljusa sommarnätter . Ljust när vi kommer dit och ljust när vi går hem. 


Just det apropå mina målningar … 

Detta är en bild ”Projekt Maskroskraft” 

Jag ställer nämligen ut lite tavlor på Martina Eksrarnds föreläsning den 8 september hälsanshus fjällgatan 23b Stockholm kl 19:00 (denna är långt ifrån klar.)

Läs mer om hennes föreläsning & boka biljetter här: MASKROSKRAFT


I natt tog jag beslutet: 

Efter långvarig sjukdom, kortison, smärtor och allmänt jäkla trist vår för min kropp som delvis gett mig en stadig viktföröndring (uppåt) sista månaderna efter min operation. Att ligga lätt på underskott och räkna kalorierna jag puttar i mun. Jag vet att det är det sättet som får mig att SE vad som går in och ut. 

Tanken är att nå lite mål men jobba för ett hÄlsosamt liv. Mentala mål börjar ro i hamn . Nu är det fysiska som ska matcha. Kosten är A och O , samtidigt vara MÄTT och njuta av livets goda med måtta av allt. 

Jag fortsätter att lägga upp tankar , mat, ord och träning på min instagram @nevergiveupjess.se för att motivera MIG SJÄLV i första hand vad det än gäller! Ingen annan …. 

Jag ska även givetvis lägga upp om jag gör sämre  val för att ej ljuga för mig själv och sen ska jag börja blogga precis som JAG vill …. Som förut! Kort och OFTA! 

Jag ska visa MIG och världen att det GÅR att ändra livet, kroppen och hjärnan utan medicin och operationer (OBS inget illa menat mot vare sig det ena eller det andra, här skriver jag mina ord och mitt språk) enbart med inställning, tankar,träning, kost, sömn. 

För klarar jag att hitta balansen frånsagt ha vänt på botten så klarar flera och jag vet att jag kommer att lyckas. 

Om två veckor går jag och pluggar kost igen fast på THE ACADEMY , det ska bli så skönt att gå igen . (Jag är redan Lic Kostrådgivare men jag ska lära mig mera och uppdatera mig.)

Nu får det vara slut! 

”Vem vill dö från sina barn pga konsekvenser efter att ha misshandlat sin egen kropp. ”

Jag vill vara en mamma som orkar leva , som kan lyssna , ge stöd , inspiration och kloka råd samt en flickvän med glädje , skratt och livslust. 

Jag vill även nå min dröm, föra mina budskap vidare, min story ska ut och jag ska hjälpa andra som är in min situation ”just nu/då” och som tror att det ej går att göra förändringen ensam . 

Jag vet att allt går bara man vågar och vill tillräckligt mkt
Puss å kram !Missa inte sommarens KBK HÄLSOCAMP

7st av 15st platser är tagna bara 8 platser kvar till rabatterat pris . Läs mer på www.kbkhälsocamp.se eller skynda sig att maila oss på kbkhalsocamp@hotmail.com