Att jobba med det jag älskar

maj 25, 2016 0 av Jess

Jobb jobb jag älskar att jobba med det jag VILL, det krävs mkt slit och tid i  men jag VET att jag kommer dit jag vill sakta men säkert börjar det rulla på. Det känns i magen och det känns bra i magen trots att jag sliter mig i håret och har torkat tårarna allt för ofta när jag velat ge upp och funderat på hur jag ska få ihop det.

Oftast när dom känslorna kommer har jag varit inne och nosat på fel väg, blivit för påverkad av andras drömmar och förminskat mina EGNA. Jag älskar att jobba med människor men jag har definitivt lärt mig att jag ska lita mer och mer på MIN magkänsla för gör jag det jag vill når jag framåt. Precis som du , du och du kan göra oavsett vad du vill nå fram till.

Det handlar bara om att vara sig själv 100% att tro på sin dröm och inte följa andras åsikter och tankar. Givetvis måste jag vara klok och tänka lite längre än näsan ibland och har lärt mig massor på dessa tre år jag pysslat med mina egna projekt.

Jag älskar att styra mitt eget liv, att ha min egen plan och att följa min egen dröm. 13214701_10209423403085846_437103915_oJag känner endel som har sina egna bloggar och nu kan ju även du tjäna pengar jättelätt!

Tjänsten Blogfame erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg för att tjäna pengar på sin blogg eller i sociala medier. När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där dom har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick. KLICKA HÄR för att se och om det är intressant tjäna pengar på din egen blogg och dina egna intressen.

 

Nu ska jag vidare till salongen Sunshine Beauty för att fota lite och planera morgondagens uppgifter.

Har du vägarna förbi Åkersberga och vill njuta av en behandling, sola , färga fransar / bryn , eller få fantastiska ögonfransar … klassiska eller volym så kan du maila mig för att få min rabbattkod på behandlingarna -15% rabatt klicka HÄR för att komma till salongen.

Mail info.yestolife@gmail.comimg_3284.jpg