Alltså denna morgon!

maj 24, 2016 0 av Jess

Jag blir så lycklig och motiverad av detta väder!!! Wohooo sommar.

Att vakna och äta frukost och titta på knallblå himmel gör inte saken sämre direkt. 

Nu ska jag packa ihop mitt puck och pack och bege mig ut på en promenad sen till Sunshine Beauty för att få fina volymfransar klicka HÄR  och jobba några timmar innan jag fortsätter med planeringen för Kbk hälsocamp 10 som är i sommar, det kommer bli så galet roligt och inspirerande camp. 

Snart hoppar jag även på nästa kurs på The academy det ska bli spännande. Kostrådgivare  och hälsoinformatör, jag har redan liknande utbildning men behöver uppdateras och lära mig mer. 

Puss å kram så hörs vi ! 

Kom in på Sunshine Beauty och boka en tid, använd min RABATTKOD: (maila mig för att få den personligen)  15% rabatt . Mail info.yestolife@gmail.com