Fantastisk helg !

maj 23, 2016 0 av Jess

Hej Fina !

Åh då var det Måndag igen, jag älskar Måndagar men jag älskar alla dagar i veckan lika mkt.

Det var en toppen helg med barnen , dom riggade hemma och körde uppträdande i vardagsrummet… tiggar-kepsen var med så klart, målet var att tjäna en slant haha.

Min fina pappa och barnens älskade morfar fyllde år i Fredags så dom slutade tidigt sen bar vi oss iväg till min fina vän Martina på hennes jobb där vi käkade mellanmål och snackade skit. Vi handlade så klart med oss lite överraskningar till Morfar på hans dag innan vi åkte dit och hade mysigt med familjen.


Fotbollsmatch och Fotbolls fotografering har vi hunnit med och en massa lek ute samt att ”mormor” var på besök och passade barnen medans jag gjorde lite andra saker, sommarvädret börjar ta fart igen efter några kalla dagar. 

Idag vaknade jag nervös inför dagen som bestod av möten och läkarbesök röntgen och massa okul. Men jag hoppas på att allt ska bli bra nu, det är bara några undersökningar kvar sen borde det komma fram lite vettiga svar. 

Jag har minskat med en tablett kortison och känner att smärtan är tillbaka liiiite dovt igen.. Det bör inte kännas något faktiskt så det oroar så klart. 

Frukost var fixad och klar samt matlåda som fick ätas på en bänk .. 

Jag har börjat ha koll på kalorierna nu när hela kroppen är full av kortison. Frukost 350kcal och lunchen 400kcal 

Helgen som var bjöd på 3rätters – plugg vila och lyx!!! 

Nu är killarna hos sin pappa en vecka , jag saknar dom redan, som tur är ska vi ses i morgon med.